zet nieuwe stappen bij het ondernemen

Herfst 2010 kreeg ik een uitnodiging voor een thema dag over leiderschap in Wapse. Het was zo top dat ik de organisatoren vroeg hoe ze tot dit gebeuren waren gekomen. De experts hadden elkaar ontmoet op de business bootcamp van Opencircles. Meteen opgezocht op internet en ben het vogelde weekend meteen naar de b. bootcamp gegaan. Het evenement is gewoon een belevenis op zich. Maar het was van een sfeer dat ik zeker wist dat ik naar van de 2 trainingen wilde. Toen ze voor de prijs van een werden aangeboden stond ik zo ongeveer als eerste bij de balie om me in te schrijven. Ik heb er nu inmiddels 6 gedaan. Als ik er een het beste noem doe ik de andere te kort. Het heeft me een paar levens – en zakelijke  belangrijke inzichten gegeven. Volg je hart, geef nooit op en durf direct stapjes (pen) te zetten.

Mijn probleem bij klanten was dat ze het heerlijk vinden als ik kom, wat ik zeg ook zien zitten maar ze nemen de stappen niet. Omdat ik wel stappen zet, was het lastig voor mij om te zien waarom ze niet gewoon beginnen. Nu ik door de trainingen van Opencircles  tot dit inzicht ben gekomen ben gekomen heb ik mijn aanpak aangepast. Ik ben van wat ze nodig hebben naar wat mijn klanten willen geschoven, heb mijn diensten herkenbaar gemaakt en hierdoor is meer ruimte van mijn kanten maar ook voor mij ontstaan

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.